Šťavnaté kuracie soté

Potrebujeme:
– 500g kuracích pŕs
– 2 cibule
– 2 papriky (zelená a červená)
– 2 rajčiny
– 2 strúčiky cesnaku
– olej
– soľ
– čerstvá petržlenová vňať

Šťavnaté kuracie soté

Postup:
1. Kuracie prsia nakrájame na kocky a osolíme.
2. Cibule olúpeme a nakrájame na prúžky.
3. Papriky očistíme, zbavíme semien a nakrájame na kocky.
4. Rajčiny olúpeme a nakrájame na malé kúsky.
5. Strúčiky cesnaku olúpeme a nasekáme na jemno.
6. Na panvici rozohrejeme olej a opražíme kuracie kocky, kým nezískajú zlatistú farbu.
7. Pridáme cibulu a opražíme, kým nezmäkne.
8. Následne pridáme papriky a rajčiny a dusíme, kým zelenina nezjemnie.
9. Na koniec pridáme nasekaný cesnak a dusíme ešte chvíľu.
10. Podávame posypané čerstvou petržlenovou vňaťou.

Dobrú chuť!

Šalát s melónom, údeným lososom a medovým dresingom

Šalát s melónom, údeným lososom a medovým dresingom

Čítať viac »

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

8 Komentárov

  1. Gabriela Slobodova píše:

    Skvelý recept! Ľahko sa pripravuje a chutí skvele.

  2. Juliana55 píše:

    Tento recept som vyskúšala a bol skvelý! Určite si ho ešte uvarím.

  3. Turcok Blazena píše:

    Mňamka! Takéto jednoduché a chutné jedlá milujem.

  4. Drahomir36 píše:

    Kuracie soté je moje obľúbené jedlo, tento recept vyskúšam určite!

  5. Zoja Kralova píše:

    Ďakujem za návod, teraz viem, čo budem variť na večeru.

  6. Karol Kravjarova píše:

    Tento recept mi pripomína detstvo, určite si ho dám uvariť.

  7. Renata Stanekova píše:

    Jednoduché a chutné recepty sú vždy to pravé pre mňa. Určite vyskúšam!

  8. Zita33 píše:

    Takýto jednoduchý recept je presne to, čo potrebujem. Ďakujem!