Rozumiem, radi vám poskytnem ešte ďalšie dva recepty na vyprážané teľacie rebierko.

Recept 1 – Klasické vyprážané teľacie rebierko:

Suroviny:

  • Teľacie rebierka
  • Vajcia
  • Strúhanka
  • Soľ a čierne korenie
  • Rastlinný olej

Postup:

  1. Pripravte a obalujte rebierka rovnako ako v prvej verzii receptu.
  2. Do hrnca nalejte dostatok oleja a zohrejte ho na stredne vysokú teplotu.
  3. Obalené rebierka opekajte na horúcom oleji z oboch strán, až kým nebudú zlatohnedé a vnútri dobre prepečené.
  4. Nechajte ich okvapkať na papierových utierkach a servírujte.

Recept 2 – Kórejské vyprážané teľacie rebierko:

Suroviny:

  • Teľacie rebierka
  • Marináda: sójová omáčka, med, cesnak, kórejská čili pasta (gochujang), kórejský koreňový prášok (gochugaru)
  • Strúhanka
  • Vajcia
  • Rastlinný olej

Postup:

  1. Pripravte marinádu tým, že zmiešate sójovú omáčku, med, nasekaný cesnak, kórejskú čili pastu a koreňový prášok do hladkej pasty.
  2. Po opláchnutí a osušení rebierok ich ponorte do marinády a nechajte odpočívať aspoň 30 minút (alebo aj celú noc v chladničke, ak je to možné).
  3. V miske si pripravte vaječný mix a v druhej miske strúhanku.
  4. Obalené rebierka ponorte najprv do vaječného mixu a potom do strúhanky.
  5. V hrnci zohrejte olej na stredne vysokú teplotu.
  6. Smažte rebierka v oleji, až kým nebudú zlatohnedé a vnútri dobre prepečené.
  7. Nechajte ich okvapkať na papierových utierkach a podávajte.

Dúfam, že sa vám budú páčiť tieto alternatívne recepty a že si vychutnáte vaše vyprážané teľacie rebierka. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *