1. Kuracie prsia očistíme a podlejeme studenou vodou. Osušíme utierkou.

2. Marináda: V miske zmiešame olej, soľ, korenie, cesnak a bylinky podľa chuti. Natrieme marinádou kuracie prsia a necháme na chvíľu odležať.

3. Na gril vložíme kuracie prsia a grilujeme približne 10-15 minút na každej strane, alebo kým nie sú vonkajšie časti mäsa zlatohnedé a vnútro je dobre prepečené.

4. Po upečení necháme kuracie prsia chvíľu odpočívať, aby mohli mäsové šťavy rovnomerne rozložiť.

5. Podávame s prílohou podľa chuti, napríklad so zeleninovým šalátom, pečenými zemiakmi alebo ryžou.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *