Ak chcete pripraviť vajce na mäkko, postupujte nasledovne:

  1. Do hrnca nalejte dostatočné množstvo vody a privediete ju k varu.
  2. Potom opatrne vložte vajíčko pomocou lyžice alebo naberačky do vriacej vody.
  3. Znížte teplotu a varíme vajíčko na miernom ohni po dobu 4-5 minút pre stredne mäkké vajíčko alebo 6-7 minút pre tvrdo varovanie.
  4. Po uplynutí času vajíčko vyberte z vody a vložte ho do misky s chladnou vodou, aby sa zastavilo varenie.
  5. Potom ošúpate vajíčko a môžete ho podávať. Korenite soľou a korením podľa chuti.

 

Ako pripraviť vajce na makko?

Čerstvé a mäkké pečivo je skvelým spoločníkom k vajíčkam na mäkko. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *