Ako upiecť morčacie stehná

Ako upiecť morčacie stehná? Ak ste si vybrali morčacie mäsko, tak ste spravili veľmi dobre. Je to to najchutnejšie a oproti kuraciemu mäsu. A je hádam aj zdravšie ako napichané kuracie mäso. A o tom nie je debaty. Ale už sa pusťme do prípravy jedla. Takže použila som tieto ingrediencie.

Ingrediencie:
– 4 morcacie stehná
– soľ
– čierne korenie
– olivový olej
– čerstvá petržlenová vňať

 

Ako upiecť morčacie stehná?

Postup:
1. Morcacie stehná dôkladne osušte papierovou utierkou a osolte a okoreníte podľa chuti.
2. Rozohrejte panvicu na strednom ohni a pridajte do nej trochu olivového oleja.
3. Položte morcacie stehná na panvicu a opečte ich z oboch strán, až kým nezískajú zlatohnedú farbu.
4. Nádoby s morcacinými stehnami presuňte do predhriatej rúry na 180 °C.
5. Pečte 25-30 minút alebo kým stehná nebudú úplne uvarené.
6. Pred podávaním posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Takto pripravené morcacie stehná môžete podávať s vareným zemiakovým pyré alebo s čerstvou zeleninovou šalátom. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *