Ako uskladniť langoše?

Ak uskladniť langose

Langose sú výborný pokrm, ale neskladujú sa až tak dobre. Ak chcete uskladniť langose, existujú niektoré tipy, ktoré vám môžu pomôcť predĺžiť ich trvanlivosť:

  1. Chladiť: Po dopečení langosov ich nechajte vychladnúť na izbovej teplote a potom ich uložte do chladničky. Umiestnite ich do hermetickej nádoby alebo zabalte jednotlivo do obalov na potraviny. V chladničke by mali vydržať až 2 dni.
  2. Mraziť: Langose je tiež možné zmraziť. Po dopečení a vychladnutí ich jednotlivo obalte do potravinového fólia a vložte do mrazničky. Môžu vydržať až 3 mesiace. Pred konzumáciou ich nechajte rozmraziť v chladničke a potom ich dopražte na panvici alebo v rúre, aby sa zohriali a získali správnu textúru.

 

Ako uskladniť langoše?

Je dôležité si však uvedomiť, že langose sú najlepšie podávané čerstvé. Ich chuť a kvalita môžu trpiať počas skladovania.

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *