Zaváranie fazuľových strukov je relatívne nenáročné. Tu je návod:
- Najskôr si pripravte fazuľu a dôkladne ju umyte pod tečúcou vodou.
- Očistite struky a zbavte sa všetkých poškodených alebo zhnitých častí.
- Potom struky nakrájajte na menšie segmenty podľa vlastných preferencií.
- V hrnci privarte vodu a pridajte trochu soli na ochutenie.
- Do vriacej vody vložte nakrájané fazuľové struky a nechajte ich variť asi 4-5 minút.
- Po uvarení ich okamžite preložte do nádoby s vodou a ľadom, aby ste zastavili proces varenia a udržali ich jasne zelenú farbu.
- Akonáhle vychladnú, môžete fazuľové struky použiť v svojich obľúbených receptoch.
Ako správne zavárať fazuľové struky?
Verím, že vám tento návod pomôže pri zaváraní fazuľových strukov.