Zaváranie fazuľových strúk je pomerne jednoduché. Tu je postup:
- Najprv si pripravte fazule a dôkladne ich opláchnite pod tečúcou vodou.
- Ošúpajte struky a odstráňte všetky poškodené alebo zhnité kúsky.
- Následne strúky nakrájajte na menšie kúsky podľa vašich preferencií.
- V hrnci priveďte vodu do varu a pridajte trochu soli.
- Do vriacej vody vložte nakrájané fazuľové struky a nechajte ich variť približne 4-5 minút.
- Po uvarení ich okamžite preložte do misky s vodou a ľadom, čím zastavíte proces varenia a udržíte zelenú farbu.
- Po vychladnutí môžete fazuľové struky použiť vo vašom obľúbenom recepte.
Ako zavárať fazuľové struky?
Dúfam, že vám tento postup pomôže pri zaváraní fazuľových strúk.