Ako zavárať mäso na dovolenku?Ak sste sa rozhodli, že aj toto leto je pre vás to šťastné a idete an dovolenku. Nie je na škoda mať pri sebe nejaké to jedlo, ak napríklad máte polpenziu. Typ rezne v chleby s kyslou uhorkou a horčicou, tak t dúfam, že toto sme sa už zbavili.
Ingrediencie:
– 500g mäsa (hovädzie, bravčové alebo kuracie)
– soľ, korenie
– rastlinný olej
Ako zavárať mäso na dovolenku?
Postup:
1. Mäso opláchnite pod tečúcou vodou a osušte papierovou utierkou.
2. Nasekajte mäso na tenké plátky alebo kúsky podľa vlastného uváženia.
3. Osolte a okoreňte mäso podľa chuti.
4. Rozohrejte rastlinný olej na panvici a pridajte mäso.
5. Pečte mäso na strednej teplote, občas ho obracajte, aby sa pekne prepeklo zo všetkých strán.
6. Keď je mäso pečené a mäkké, môžete ho podávať s prílohou podľa vlastného výberu.
Dobrú chuť!