Ingrediencie:
– 1 francúzska bageta
– 200 g kuracieho mäsa
– 1 cibuľa
– 2 strúčiky cesnaku
– olej
– soľ, korenie, mletá paprika
– zelená paprika
– rajčiak na dochutenie
– syr na posypanie
Bageta s kuracím mäsom
Postup:
1. Najprv si pripravíme kuracie mäso. Mäso nakrájame na tenké rezance a dochutíme soľou, korením a mletou paprikou.
2. Cibuľu nakrájame na drobné kocky a cesnak nasekáme na malé kúsky.
3. Na panvici rozohrejeme olej a pridáme cibuľu a cesnak. Necháme ich zosvetliť.
4. Potom pridáme kuracie mäso a opäť opražíme, až kým mäso nie je dobre prepečené.
5. Nakoniec pridáme zelenú papriku a rajčiak a necháme chvíľu povariť.
6. Bagetu nakrájame na polovice a natrieme mäsom. Posypeme sirom a môžeme podávať.
Dobrú chuť!
Skvelý recept! Určite vyskúšam.
Tento recept mi veľmi chutí, ďakujem!
Super jednoduché a chutné, ďakujem za recept!
Mňam, toto vyzeralo skvele. Urobím si to na obed zajtra!
Ďakujem za nápad na večeru, určite vyskúšam!
Recept sa mi veľmi páči, určite ho vyskúšam!
Tento recept vyzerá skvelo, milujem jednoduché a chutné jedlá.
Super recept, ľahko sa pripraví a určite bude chutiť.
Takýto druh bagety ešte nikdy som nejedol, musím to skúsiť!
Pekný recept, veľmi ma zaujal. Už teraz sa teším na vyskúšanie.
Jednoduché a rýchle jedlo, ideálne pre zaneprázdnené dni.
Môj obľúbený druh bagety, tento recept si určite uložím.
Neviem si pomôcť ale toto je geniálny recept. Veľmi ľahký na prípravu!
Ochutnal som to a bolo to úžasné. Určite to budem variť aj doma.