Ingrediencie:
– 1 francúzska bageta
– 200 g kuracieho filetu
– 1 cibuľa
– 2 strúčiky cesnaku
– rastlinný olej
– soľ, korenie, mletá paprika
– zelená paprika
– rajčinový plod na ochutenie
– syr na posypanie
Bageta s kuracím filetom
Postup:
1. Na začiatku si pripravíme kuracie filet. Mäso nakrájame na úzke pásiky a dochutíme soľou, korením a mletou paprikou.
2. Cibuľu nakrájame na malé kocky a cesnak nasekáme na jemné kúsky.
3. Na panvici zohrejeme olej a pridáme cibuľu s cesnakom. Necháme ich skaramelizovať.
4. Následne pridáme kuracie mäso a necháme opražiť, kým nie je úplne prepečené.
5. Na záver pridáme zelenú papriku a rajčiak a necháme krátko povariť.
6. Bagetu rozkrojíme na polovice a natrieme mäsovou zmesou. Posypeme syrom a môžeme podávať.
Dobrú chuť!
Skvelý recept! Určite vyskúšam.
Tento recept mi veľmi chutí, ďakujem!
Super jednoduché a chutné, ďakujem za recept!
Mňam, toto vyzeralo skvele. Urobím si to na obed zajtra!
Ďakujem za nápad na večeru, určite vyskúšam!
Recept sa mi veľmi páči, určite ho vyskúšam!
Tento recept vyzerá skvelo, milujem jednoduché a chutné jedlá.
Super recept, ľahko sa pripraví a určite bude chutiť.
Takýto druh bagety ešte nikdy som nejedol, musím to skúsiť!
Pekný recept, veľmi ma zaujal. Už teraz sa teším na vyskúšanie.
Jednoduché a rýchle jedlo, ideálne pre zaneprázdnené dni.
Môj obľúbený druh bagety, tento recept si určite uložím.
Neviem si pomôcť ale toto je geniálny recept. Veľmi ľahký na prípravu!
Ochutnal som to a bolo to úžasné. Určite to budem variť aj doma.