Bageta s kuracím mäsom - Recept

Bageta plnená kuracím mäsom je jednoduchý a lahodný recept, ktorý si môžete pripraviť aj vo vlastnej kuchyni. Tu je návod v slovenčine:

Potrebujete:
– 1 bagetu alebo iné francúzske pečivo
– 300g kuracieho filetu
– 1 cibuľu
– 2 strúčiky čerstvého cesnaku
– 1 lyžica rastlinného oleja
– Soľ, čierne korenie, paprikový prášok a ďalšie obľúbené korenia

 

Kuracia bageta – Návod na prípravu

Postup:
1. Kuracie mäso nakrájajte na menšie kocky alebo pásiky a dochuťte soľou a korením podľa vlastného uváženia.
2. Cibuľu a cesnak dôkladne nasekajte na malé kúsky.
3. Na panvici rozohrejte olej a orestujte na ňom najskôr cibuľu a cesnak.
4. Pridajte nakrájané kuracie mäso a opekajte, až kým nebude úplne prepečené.
5. Bagetu pozdĺžne prekrojte a odstráňte vnútornú časť.
6. Naplňte bagetu orestovaným kuracím mäsom.
7. Podľa preferencií môžete pridať aj zeleninu alebo iné prísady.
8. Bagetu zabaľte do alobalu a vložte na niekoľko minút do predhriatej rúry, aby sa mäso prehriel a bageta získala chrumkavosť.

Najlacnejšie varešky

Najlacnejšie varešky

Čítať viac »

A máte hotovo! Teraz už len servírujte a vychutnajte si chutný sendvič s kuracím mäsom. Prajeme dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

8 Komentárov

  1. Cerna Daniela píše:

    Skvelý recept, určite vyskúšam!

  2. Ludmila13 píše:

    Tento recept vyzerá veľmi jednoducho, aj ja ho skúsim

  3. Ruzena68 píše:

    Vďaka za návod, už sa teším na výsledok

  4. Kristof73 píše:

    Recept znie dobre, budem mať skvelý obed!

  5. Miklosko Vincent píše:

    Skvelý recept! Určite vyskúšam.

  6. Ivana Oslejova píše:

    Tento recept znie skvelo, ľahko sa pripravuje a určite bude chutiť.

  7. Arpad Timko píše:

    Ďakujem za tip, skúsime to na večeru!

  8. Gabriela Plskova píše:

    Tento sendvič je skvelý nápad na rýchlu večeru. Určite ho vyskúšam!