Ak hľadáte recept na bravčové na hubách, tu je jednoduchý spôsob, ako si ho pripraviť:

Suroviny:

  • 500 g bravčového mäsa (rezy alebo kúsky)
  • 250 g čerstvých húb (šampiňóny, hríby atď.)
  • 1 veľká cibuľa, nakrájaná nadrobno
  • 3 strúčiky cesnaku, nasekané
  • Sójová omáčka na dochutenie
  • Soľ a korenie podľa chuti
  • Olej na smaženie

 

Bravčové na hubách v kuchte

Postup:

  1. Na panvici si zohrejte olej a orestujte nakrájanú cibuľu a cesnak, až sa cibuľa zľahka zosklovatí.
  2. Pridajte bravčové mäso a smažte ho, kým nie je dobre prepečené.
  3. Pridajte na kocky nakrájané huby a opražte ich spolu s mäsom do zmäknutia. Ak sa vám huby zdajú suché, môžete pridať trochu vody.
  4. Podľa chuti dochuťte sójovou omáčkou, soľou a korením.
  5. Smažte ešte niekoľko minút, až kým jedlo nie je dobre prehriate a dochutené.
  6. Servírujte s ryžou, cestovinami alebo pečivom.

Dúfam, že si pochutnáte! Ak máte ďalšie otázky, neváhajte sa opýtať.

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *