Suroviny:
– 1 bageta
– 200 g debrecínskej salámy
– 100 g tatárskej omáčky
– 100 g syra (napr. eidam)
– 1 veľká cibuľa
– 1 paprika
– 1 paradajka
– soľ, korenie podľa chuti

 

Debrecínska bageta

Postup:
1. Bagetu nakrájame na polovicu a podľa chuti opražíme alebo prikrojíme.
2. Salámu nakrájame na tenké plátky.
3. Cibuľu očistíme a nakrájame na tenké krúžky.
4. Papriku a paradajku umyjeme, očistíme a nakrájame na tenké plátky.
5. Na podstielke z tatárskej omáčky rozložíme plátky salámy.
6. Na vrch položíme cibuľu, papriku a paradajku.
7. Posypeme nasekaným syrom.
8. Postavíme do vyhriatej rúry a zapečieme asi 10 minút na 180 stupňov, kým sa syr neroztaví.
9. Podávame ako teplý sendvič.

Poznámka: Bagetu môžeme podľa chuti ďalej doplniť inými ingredienciami ako zelenina, šunka, syr a podobne. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *