Halušky z ryžovej múky

Halušky z ryžovej múky sú lahodné slovenské cestoviny vyrobené z ryžovej múky, ktoré sa zvyknú podávať s brynzou, slaninou a cibuľou. Tento recept je jednoduchý, chutný a veľmi obľúbený v slovenskej kuchyni, ideálny pre tých, ktorí milujú jedlá s tradičným slovenským nádychom.

Keďže halušky majú jemnú konzistenciu a dokonalú chuť, sú vhodné na podávanie k rôznym príležitostiam alebo ako hlavné jedlo.Pokračovanie receptu z čerstvých surovín a kuchárskeho know-how vám prinesie jedinečný zážitok v oblasti slovenskej kuchyne.

Na vytvorenie halušiek z ryžovej múky budete potrebovať tieto ingrediencie:

– 1 šálka ryžovej múky
– ½ šálky vody
– ½ čajovej lyžičky soli

 

Halušky z ryžovej múky

Postup:

1. V hrnci si vrejte vodu a pridajte soľ.
2. Do vriacej vody postupne vmiešajte ryžovú múku a miešajte, kým sa nezačnú tvoriť halušky.
3. Počkajte, kým halušky vyplávajú na povrch vody.
4. Potom ich nechajte variť ešte 2-3 minúty.
5. Odsajte halušky a môžete podávať.

Podávajte halušky z ryžovej múky s maslom, kyslou smotanou alebo vybranou omáčkou podľa vašej chuti. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *