Hľadáte návod na jahodový dezert s pudingom? Tu je jednoduchý recept, ktorý môžete vyskúšať:
Suroviny:
- 2 šálky múky
- 1 šálka masla
- ½ šálky práškového cukru
- 1 štipka soli
- 4 vajcia
- 1 vanilkový cukor
- 2 šálky jahôd
- 1 balenie vanilkového pudingového prášku
- 2 šálky mlieka
- 1 šálka šľahačkovej smotany
Jahodový dezert s pudingom
Príprava:
- V miske spojte múku, maslo, práškový cukor, 1 vajce a soľ, kým nevznikne hladké cesto.
- Cesto rovnomerne rozprestrite na koláčovú formu a vytvorte okraj.
- Na cesto rozložte plnenie z jahôd.
- V samostatnej nádobe zmiešajte vanilkový cukor, zvyšné vajcia, vanilkový pudingový prášok a mlieko, a potom zmes vlejte na jahody.
- Koláč pečte v predhriatej rúre na 180°C asi 40 minút, alebo pokiaľ nie je vrch krásne zlatistý a vnútro prekalené.
- Po upečení nechajte koláč vychladnúť a nakoniec ho ozdobte šľahačkovou smotanou a čerstvými jahodami.
Verím, že tento návod vám pomôže pri tvorbe jahodového dezertu s pudingom. Ak máte ďalšie otázky, neváhajte sa na mňa obrátiť!