Karamelová poleva na veterníky

Určite! Tu je návod na karamelovú polevu na veterníky:

Karamelová poleva na veterníky

Ingrediencie:

  • 150 g cukru
  • 100 ml šľahačky
  • 50 g masla
  • 1 lyžica rumu (nepovinné)

Príprava:

Zapekané mäso s pórom

Zapekané mäso s pórom

Čítať viac »

  1. V stredne veľkom hrnci na strednom ohni roztavte cukor, až kým sa úplne nerozpustí a nezíska zlatistý odtieň.
  2. Potom do hrnca pridajte šľahačku a miešajte, kým sa cukor so šľahačkou kompletne nespoja.
  3. Pridajte maslo a pokračujte v miešaní, kým sa nerozpustí a zmes nezhustne.
  4. Ak si prajete, pridajte lyžicu rumu pre lepšiu chuť.
  5. Nechajte polevu vychladnúť na izbovú teplotu, potom ju naneste na veterníky.

Vaša karamelová poleva na veterníky je teraz hotová! Naneste ju na vaše domácich veterníkov a vychutnajte si túto sladkú maškrtu. Prajem dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *