Koľko kalórií má pivo? Pivo svetlé 10°

Už ste niekedy premýšľali nad tým koľko kalórií môže mať ten zlatý mok, ktorý tak radi pijeme? Áno hovorí, o pive. Presne o tom nápoji, ktorý je pre naše telo zdravé, ak sa pije s mierou.

Som síce žena ale ja pivko milujem. Nie je to v mojom kraji nič nezvyčajné. Mám rada najme teplé maslové pivá so sladom, ale samozrejme an také čas nikdy nemám, aby som si ho doma varila, tak pijeme aj čapáka či normálne zo skla.

Jasné, že aj ja mám potom sem tam nejaké výčiťky či som neprekročila denný limit kalorií. A tak preto píšem aj o tom koľko kalórií má pivo.

 

Koľko kalórií má pivo? – pivo svetlé 10°

 
Energetická hodnota 155 kJ
kcal 37
Bielkoviny 0,2 g
Sacharidy 2 g
Tuky 0 g
Cukry – g
Nasýtené mastné kyseliny 0 g
Transmastné kyseliny 0 g
Mononenasýtené 0 g
Polonenasýtené 0 g
Cholesterol 0 g
Vláknina 0 g
Soľ 0 g
Voda 0 g
Vápnik 10 g
PHE 0,04 mg

 

Koľko kalórií má pivo
Koľko kalórií má pivo? Pivo svetlé 10°

 

Vitamíny a nutričné hodnoty

Obsahuje vitamíny
Vitamín B1
Vitamín B6
Vitamín B5
Vitamín B7
Kyselina listová
Vitamín B2
Vitamín B12
Cholín
Vitamín B3
Vitamín A
Vitamín C
Inositol
 
Obsahuje minerálne látky
Selén
Sodík
Jód
Horčík
Fluór
Meď
Mangán
Draslík
Chróm
Vápnik
Fosfor
Zinok
Železo
 
Pozitívny vplyv na zdravie
Krvný tlak
Rakovina
Nervová sústava
Trávenie
Srdce
Koža
Cholesterol
Kosti
 
Negatívny vplyv na zdravie
Pečeň
Obličky
 
Iné
Etylalkohol
 
Ako vidíte pivo má blahodárne účinky na naše zdravie a mnoho benefitov. Tak teda nezdravie.

Pivo svetlé 10° obsahuje nasledujúce nutričné hodnoty:

  • Energetická hodnota: 155 kJ
  • Kalórie (kcal): 37
  • Bielkoviny: 0,2 g
  • Sacharidy: 2 g
  • Tuky: 0 g
  • Cukry: – g
  • Nasýtené mastné kyseliny: 0 g
  • Transmastné kyseliny: 0 g
  • Mononenasýtené mastné kyseliny: 0 g
  • Polynenasýtené mastné kyseliny: 0 g
  • Cholesterol: 0 g
  • Vláknina: 0 g
  • Soľ: 0 g
  • Voda: 0 g
  • Vápnik: 10 g
  • PHE: 0,04 mg

Pivo má tiež pozitívny vplyv na zdravie vrátane poklesu krvného tlaku, ochrany srdca, podpory zdravia kostí a znižovania cholesterolu. Má však negatívny vplyv na orgány ako pečeň a obličky.

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *