Potrebujeme:

– 4 kuracie prsia
– 250g čerstvých šampiónov
– 250ml smotany na varenie
– soľ, korenie, cesnakový prášok, olej na smaženie

 

Kuracie prsia a šampióny so smotanou

Postup:

1. Kuracie prsia opláchneme pod tečúcou vodou a nakrájame na tenké plátky.
2. Na panvici rozohrejeme olej a pridáme nakrájané kuracie prsia. Osolíme, okoreníme a opečieme z oboch strán dozlatista.
3. Kým sa kuracie mäso pečie, očistíme šampióny a nakrájame ich na tenké plátky.
4. Do kuracích prsíčok pridáme nakrájané šampióny a necháme chvíľu spolu restovať.
5. Potom prilejeme smotanu na varenie a necháme krátko povariť, aby sa zahustila.
6. Dochutíme podľa chuti soľou, korením a cesnakovým práškom.
7. Podávame s prílohou podľa vlastného výberu, napríklad s ryžou, cestovinami alebo zemiakovou kašou.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *