Takto jednoducho som si ich pripravila.
Suroviny:
- 2 kusy kuracích pŕs
- 250 g rezancov
- 1 cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 červená paprika
- 1 zelená paprika
- 200 ml smotany na varenie
- soľ a čerstvo mleté čierne korenie podľa chuti
- olivový olej na smaženie
Kuracie prsia na rezance
- Kuracie prsia umyte, osoľte a okoreňte čerstvo mletým čiernym korením.
- Na panvici zohrejte olivový olej a na ňom opečte kuracie prsia z oboch strán, až kým nebudú zlatisté a upečené dovnútra.
- Opečené kuracie prsia vyberte z panvice a nechajte ich odpočívať.
- Cibuľu, cesnak a papriky nakrájajte na malé kúsky.
- Na tej istej panvici pridajte trochu ďalšieho olivového oleja a orestujte cibuľu, cesnak, červenú a zelenú papriku, kým sa nezmäknú.
- Rezance si uvaríme podľa inštrukcií na obale.
- Do panvice pridajte smotanu na varenie a nechajte zmes zovrieť.
- Vráťte kuracie prsia do panvice s omáčkou a nechajte ich vretím zahriať.
- Rezance scedíme a pridáme do panvice s kuracím mäsom a omáčkou. Dobre premiešame, aby sa všetky suroviny prepojili.
- Podávame teplé a môžeme posypať čerstvou petržlenovou vňaťou na ozdobu.