Potrebujete nasledujúce suroviny:
– 4 kuracie prsia
– 2 strúčiky cesnaku
– 1 balenie bazalky
– 2 lyžice olivového oleja
– soľ a korenie podľa chuti

 

Kuracie prsia s bazalkou

Postup:

1. Kuracie prsia opláchnite pod teplou vodou a osušte kuchynským papierom.
2. Na panvici ohrejte olivový olej a pridajte na tenké plátky nakrájaný cesnak.
3. Vložte kuracie prsia a opekajte ich z oboch strán, kým nezískajú zlatistú farbu.
4. Pridajte bazalku a promiešajte, aby sa všetky ingrediencie spojili.
5. Podlejte vodou, aby sa neprilepili a dusili sa na miernom ohni asi 20 minút, pričom občas premiešajte.
6. Pred podávaním dochuťte soľou a korením podľa chuti.

Toto jednoduché a lahodné jedlo sa skvelo hodí s ryžou alebo zeleninovým šalátom. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *