Ingrediencie:
– 4 kusy kuracieho mäsa
– 500 g zemiakov
– olej
– soľ, korenie, čili paprička
– cesnak
– nasekaná petržlenová vňať
Kuracie filetky s hranolkami – Recept
Postup:
1. Kuracie filetky umyjeme, osušíme a nakrájame na jemné plátky.
2. Na panvici rozohrejeme trochu oleja a pridáme nakrájané kuracie mäso. Osolíme a okoreníme podľa preferencie, následne opečieme z obidvoch strán.
3. Zemiaky očistíme, nakrájame na hranolky a opäť ich dochutíme soľou a korením.
4. V druhej panvici rozohrejeme olej s roztlačeným cesnakom a pridáme hranolky. Opečieme ich do zlatista a dôkladne premiešame, aby sa nepripálili.
5. Kuracie filetky podávame s hranolkami, posypané nasekanou petržlenovou vňaťou.
Prajem dobrú chuť!