Potrebujeme:
– 4 kusy kuracieho mäsa
– 200 g mozzarelly
– 4 kusy paradajok
– soľ, čierne korenie, olivový olej, strúčik cesnaku
– bylinnú zmes
Kuracie mäso s mozzarellou a paradajkami
Postup:
1. Kuracie mäso umyjeme a nakrájame na požadované veľkosti kúsky.
2. Pripravíme marinádu zo soli, korenia, olivového oleja a pretlačeného cesnaku, ktorou potrieme kuracie kusy a necháme odležať minimálne pol hodiny.
3. Paradajky nakrájame na plátky a mozzarellu na tenké krúžky.
4. Na panvici opekáme kuracie kúsky z oboch strán do zlatista.
5. Na plech uložíme upečené kuracie kúsky, na ne následne poukladáme plátky mozzarelly a paradajkami.
6. Vložíme do rúry na 15 minút pri teplote 180 stupňov.
7. Po upečení posypeme bylinkovou zmesou.
Servírujeme so zeleninovým šalátom a čerstvým pečivom. Prajeme dobrú apetít!