Na prípravu kuracích pŕs s peperónatou budete potrebovať:

– 4 kuracie prsia
– 2 veľké papriky peperónatou
– soľ
– čierne korenie
– olivový olej
– cesnak
– petržlenová vňať

 

Kuracie prsia s peperonatou

Postup:

1. Kuracie prsia opláchnite, osušte a nakrájajte na plátky.
2. Papriky prekrojte na polovice, vyberte semená a nakrájajte na pásiky.
3. Na panvici si rozohrejte olivový olej a opečte na ňom kuracie prsia z oboch strán, až kým nezískajú zlatistú farbu.
4. Pridajte nakrájanú papriku, soľ, korenie a pretlačený cesnak.
5. Všetko dobre premiešajte a podusíte pod pokrievkou na miernom ohni, kým nebude kuracie mäso dobre prepečené.
6. Pred podávaním môžete posypať jemne nasekanou petržlenovou vňaťou.

Podávajte teplé s prílohou podľa vlastného výberu. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *