Potrebujeme:

– 4 kuracie prsia
– 200 g sampinónov
– 200 ml smotany
– soľ, čierne korenie, cesnakový granulát, petržlen na dochutenie
– maslo na smaženie

 

Kuracie prsia + šampiňóny + smotana

Postup:

1. Kuracie prsia nakrájame na tenké plátky a osolíme.

2. Na panvici rozohrejeme maslo a prsia opekáme z oboch strán do zlatista.

3. Potom pridáme nakrájané sampinóny a dusíme ešte niekoľko minút.

4. Pridáme smotanu a premiešame. Necháme ešte chvíľu povariť, kým omáčka nezhustne.

5. Dochutíme soľou, čiernym korením, cesnakovým granulátom a nakoniec pridáme nasekanú petržlen.

6. Podávame s cestovinami alebo zemiakovým pyré.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *