Miláčiková plnka do torty je jednoduchá a chutná zmes, ktorá dodá vašej torte šťavnatosť a jemnú chuť. Na prípravu tejto plnky budete potrebovať nasledujúce suroviny:
– 250g jemne mletej tvarohovej plnky
– 100g práškového cukru
– 1 vanilkový cukor
– 50g masla
– 1 bielok
– 1 citrón
Miláčiková plnka do torty
Postup:
1. V miske zmiešajte tvarohovú plnku s práškovým cukrom a vanilkovým cukrom a dobre premiešajte.
2. Nasekajte maslo na kocky a pridajte ho do zmesi. Všetko dobre premiešajte, aby sa maslo pekne spojilo s ostatnými surovinami.
3. Bielok šľahajte do tuha a opatrne ho primiešajte do tvarohovej zmesi. Môžete pridať aj nasekanú šťavu z citróna pre osviežujúcu chuť.
4. Hotovú plnku nechajte vychladnúť v chladničke aspoň 1 hodinu, aby sa pekne zatvrdla a karamelizovala.
Po vychladnutí môžete plnku použiť na náplň torty, medovníku alebo iného pečiva. Táto plnka je veľmi univerzálna a lahodná, určite si ju obľúbite nielen vy, ale aj vaši blízki. Dobrú chuť!