Potrebujeme:
– 4 kusy kuracieho mäsa
– 1 väčšiu cibuľu
– 300 g špenátu
– 200 ml varenej smotany
– soľ, korenie, cesnakový prášok, olej
Kuracie prsia plnené špenátom
Postup:
1. Kuracie prsia nakrájame na tenúčke plátky, osolíme, okoreníme a posypeme cesnakovým práškom.
2. Na panvici rozohrejeme olej a pridáme nakrájanú cibuľu. Orestujeme do zlatista.
3. Následne pridáme kuracie mäso a opekáme na slabom ohni, až kým nevybledne ružová farba.
4. Pridáme umytý a nasekaný špenát a necháme ho zmäknúť.
5. Vlejeme smotanu na varenie a dôkladne premiešame.
6. Necháme krátko povariť a dochutíme soľou a korením podľa vlastného uváženia.
7. Podávame teplé, najlepšie s ryžou alebo cestovinami.
Dobrú chuť!