Tu je recept na tvarohovú plnku do torty v slovenskom jazyku:

Potrebujeme:
– 500 g tvarohu
– 200 ml smotany na šľahanie
– 100 g práškového cukru
– 2 balíčky vanilkového cukru
– šťava z 1 citróna
– strúhaná kôra z 1 citróna
– 1 balíček želatíny

Postup:
1. V malom hrnci rozmiešajte želatínu vo vode podľa pokynov na obale. Nechajte ju odstáť asi 10 minút, kým sa želatína naskrutká.
2. V mise si dobre premiešajte tvaroh, smotanu na šľahanie, práškový cukor, vanilkový cukor, citrónovú šťavu a citrónovú kôru, až kým nevznikne hladká a krémová hmota.
3. Varte vodu vo vodnom kúpeli a postupne pridávajte rozpustenú želatínu do tvarohovej zmesi. Nechajte zmes nechať stuhnúť asi 30 minút v chladničke.
4. Potom nanesiete tvarohovú plnku na pripravený korpus torty.
5. Po dokončení plnenia torty nechajte ju v chladničke minimálne 2 hodiny alebo lepšie celú noc stuhnúť.
6. Hotovú tvarohovú tortu môžete ozdobiť čerstvým ovocím alebo šľahačkou podľa vlastného uváženia.

 

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *