Ružová poleva na tortu

Zloženie:
– 200 g čokolády (môže byť horká alebo mliečna)
– 200 ml smotany na šľahanie
– 50 g masla

 

Ružová poleva na tortu

Návod:
1. V hrnci zahrejeme smotanu na nižšiu teplotu, pričom sa nesmie začať variť.
2. Čokoládu nalámeme na kusy a pridáme ju do teplej smotany. Necháme ju tam približne 1-2 minúty, aby sa roztopila.
3. Po rozpustení čokolády vmiešame maslo a dôkladne premiešame, kým sa úplne nerozpustí.
4. Pripravenú polevu necháme vychladnúť, no nie úplne stuhnúť.
5. Na vychladenú a nazdobenú tortu nalejeme polevu, aby celú pokryla.
6. K poleve môžeme pridať rôzne čokoládové ozdoby.

Kuracie stehná so šampiňónmi

Kuracie stehná so šampiňónmi

Čítať viac »

Poleva je pripravená! Môžeme si vychutnať nádhernú čokoládovú tortu s lahodnou polevou. Prajeme dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *