Rýchlá čína z kuracieho mäsa

Ingrediencie:
– 1 hlávka fialovej kapusty
– 100 g trstinového cukru
– 50 g masla
– soľ
– korenie
– 2 polievkové lyžice octu
– voda

 

Rýchle kuracie jedlo na čínsky spôsob

Príprava:
1. Kapustu dôkladne umyjeme, rozrežeme na tenké prúžky a opláchneme v chladnej vode.
2. Na panvici roztopíme maslo, pridáme cukor a necháme ho zhnednúť.
3. Následne pridáme nakrájanú kapustu a opražíme ju približne 5 minút.
4. Ochuťujeme soľou, korením, pridáme ocot a zalejeme malým množstvom vody.
5. Dusíme do mäkka (asi 20 minút), v prípade potreby môžeme pridať ešte trochu vody, ak by sa kapusta začala pripaľovať.
6. Kapustu servírujeme teplú ako prílohu k mäsovým jedlám, alebo napríklad k obloženým chlebíčkom.

Zdravá hrachová polievka

Zdravá hrachová polievka

Čítať viac »

Prajem dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

13 Komentárov

  1. Cgallo píše:

    Vyzera to skvele! Určite vyskúšam.

  2. Dezider Stastna píše:

    Táto recept je super, ľahko sa pripraví a chutí vynikajúco.

  3. Sjakubova píše:

    Milujem kapustu, takže tento recept je pre mňa skvelý.

  4. Bibiana Almasi píše:

    Ďakujem za recept, už viem, čo budem variť na obed zajtra.

  5. Puskas Severin píše:

    Tento recept je skvelý nápad pre zmenu obvyklých príloh.

  6. Marian38 píše:

    Vyznie to veľmi chutne, musím to vyskúšať.

  7. Jaroslav Malachovsky píše:

    Červená kapusta je skvelá, rada ju používam vo svojich receptoch.

  8. Chudik Denis píše:

    Tento recept je skvelý, jednoduchý a chutný.

  9. Konecna Robert píše:

    Toto sa mi určite hodi pri varení pre rodinu.

  10. Levoslav53 píše:

    Takéto jednoduché recepty sú vždy super, ďakujem za tip!

  11. Michaela Ferjencikova píše:

    Mňam, znie to naozaj lahodne!

  12. Mhabsuda píše:

    Určite vyskúšam tento recept, ďakujem za zdieľanie!