Šťavnaté obrátené bravčové rezne
Troška viacej ingrediencií na prípravu ale jedlo stojí za to.
Na prípravu som použila teito veci z kuchyne:
- bravčové stehno
- 3 vajíčka
- hladkú múku
- strúhanku
- mleté čierne korenie, soľ
- olej na smaženie
- 1 cibuľa
- vývar
- 3 PL masla
- 2 PL oleja
- vegetu
- 2 strúčiky cesnaku
- 3 PL kečupu
- 3 PL horčice
Šťavnaté obrátené bravčové rezne
Mäso som si nožom nakrájala a oklepala jemne z obch strán. Čím máte mäso hrubšie tak klepte silnejšie. Všetko zavysí na vás. Potom ich osolíme z oboch strán a okorením čierným mletým korením. Ja pridávam niekedy aj chilli ja mužom to milujeme.
Takto obalené mäsko dám na tanier. A pripravím si vyšľahané vajíčka ktoré trocha osolím. A v nich obalím z boch strán rezne. Vybrapžím v rozhoriatej panvici kde si dám rastilnný olej.
Takto vypražené bravčové rezne dám do zapekacej misy a zalejam ich deepom.
Deep alebo omáčku som si pripravila z rozpusteného masla, horčice, oleja, kečupu, vegety, horúcej vody a pretlačeného cesnaku. Podlejem tým vypražené bravčové rezne v zapekacej mise.
Všetko to pečiem minút pri 180 stipňoch celzia tak 45 minút zykrté alobalom.
Po 45 minptach odkrytje a zvyýšim teplotu nech sa to prekne pripečie. Ja k tomu ako prílohu robím zemiakovú kašu alebo pretlačené rusnácke zemiaky.
Dorbú chuť gazdinky.
Šťavnaté obrátené bravčové rezne
[penci_recipe]