Kuracie rezne s broskyňou a syrom

Moja mamka práve kuracie rezne so syrom a broskyňou piekla takmer každú nedeľu. Namiesto niektorých pridala kyslú uhorku. Tiež je to skvelé a chutné, tak zvláštne a fakt chutné. Ale tento môj receptík dnes zamerám na variantu s broskyňou. Chutné a prírodné jedlo.

 

Odporúčam ochutnať aj: kuracie rezne na 4 spôsoby.

Kuracie rezne s broskyňou a syrom

Pečené kuracie prsia so šunkou a broskyňou

Ak hľadáte recept na kuracie rezne s broskyňou a syrom, tu je jedna možnosť, ako ich pripraviť:

Suroviny:

  • 4 kuracie rezne
  • 4 plátky syra (preferovaný typ syra)
  • 2 broskyne, nakrájané na tenké plátky
  • 1 vajce
  • Strúhanka
  • Olej na vyprážanie
  • Soľ a korenie podľa chuti

Postup:

  1. Rezne osolíme a okoreníme podľa chuti.
  2. Na každý rezne položíme plátok syra a niekoľko plátkov broskyne.
  3. Zložíme rezne na polovicu a trochu ich stlačíme, aby sa syr a broskyne pekne držali pohromade.
  4. Vajce rozšľaháme v miski a rezne obaľujeme vo vajíčku.
  5. Potom ich obaľujeme v strúhance, aby sme zabezpečili peknú a chrumkavú kôrku.
  6. Panvicu rozohrejeme s dostatočným množstvom oleja.
  7. Rezne opečieme z oboch strán, až kým nezískajú zlatohnedú farbu a nebudú vnútri dobre prepečené.
  8. Hotové kuracie rezne s broskyňou a syrom servírujeme s prílohou podľa vlastného výberu.

Prajem vám dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *