Ak hľadáte slovenský recept na zdravú plnku do kuracieho mäsa, mám pre vás jednoduchý a chutný recept:

Zeleninová plnka do kuracieho mäsa

Potrebujete nasledujúce ingrediencie:

  • 1 cibuľu, jemne nakrájanú
  • 2 strúčiky cesnaku, pretlačené
  • 1 mrkvu, jemne nastrúhanú
  • 1 strednú cuketu, jemne nastrúhanú
  • 1 červenú papriku, jemne nakrájanú
  • 1 hrstku čerstvého petržlenu, jemne nasekaného
  • 1 lyžicu olivového oleja
  • Soľ a korenie podľa chuti

 

Zdravá plnka do kuraťa

Postup:

  1. Na panvici rozohrejte olivový olej a orestujte cibuľu a cesnak, kým sa zjemnia.
  2. Pridajte mrkvu, cuketu a papriku a dusíme ich približne 5 minút, kým zelenina zmäkne.
  3. Ochutnite soľou a korením podľa chuti, pridajte nasekaný petržlen a premiešajte.
  4. Plnku pridajte medzi dve vrstvy kuracieho mäsa a dobre zabaľte.
  5. Pokračujte v pečení kuracieho mäsa podľa vášho obvyklého receptu.

Dúfam, že si pochutnáte na tejto zdravej plnke do kuracieho mäsa. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *