Šťavnaté pečené mäso

Potrebujeme:

– 1 kg mäsa (telecí, bravčové alebo kuracie)
– 3 lyžice oleja
– soľ, paprika, čierne korenie na dochutenie
– 2 cibule
– 3 strúčiky cesnaku
– 3 lyžice horčice
– 1 pohár vody

 

Šťavnaté pečené mäso

Postup:

1. Mäso opláchneme, osušíme a nakrájame na rovnaké kusy.

2. V hrnci rozohrejeme olej a pridáme na tenké krúžky nakrájanú cibuľu a cesnak.

3. Keď sa cibuľa zosklovatí, pridáme mäso a restujeme ho zo všetkých strán dozlatista.

4. Pridáme horčicu, soľ, papriku a korenie, zalejeme vodou a necháme dusiť pod pokrievkou asi 1-2 hodiny, kým mäso nezmäkne.

5. Podávame horúce so zemiakovou kaší alebo cestovinami.

Dobrú chuť!

Podobné príspevky

4 Komentáre

  1. Jozko123 píše:

    Tento recept na šťavnaté pečené mäso vyzerá fantasticky! Nemôžem sa dočkať, kedy ho vyskúšam. Mám rád jednoduché a chutné jedlá. Ďakujem za tip!

  2. KarinZelenka píše:

    Wow, to je presne to, čo hľadám! Milujem recepty s horčicou, dodáva im úžasnú chuť. Určite sa pustím do varenia. Dúfam, že to dopadne skvele!

  3. PetrikMaly píše:

    Perfektný recept! Veľmi sa mi páči, ako je všetko jednoducho vysvetlené. Vždy som chcel pripraviť niečo špeciálne pre rodinu a toto je ideálne. Teším sa na výsledok!

  4. Svetluska99 píše:

    Jednoduché a chutné! Tento recept ma inšpiroval na víkendové varenie. Mám rád kombináciu mäsa a cibule. Určite ho vyskúšam a potom dám vedieť, ako sa podaril!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *