Potrebujeme:
– 1 kg mäsa (telecí, bravčové alebo kuracie)
– 3 lyžice oleja
– soľ, paprika, čierne korenie na dochutenie
– 2 cibule
– 3 strúčiky cesnaku
– 3 lyžice horčice
– 1 pohár vody
Šťavnaté pečené mäso
Postup:
1. Mäso opláchneme, osušíme a nakrájame na rovnaké kusy.
2. V hrnci rozohrejeme olej a pridáme na tenké krúžky nakrájanú cibuľu a cesnak.
3. Keď sa cibuľa zosklovatí, pridáme mäso a restujeme ho zo všetkých strán dozlatista.
4. Pridáme horčicu, soľ, papriku a korenie, zalejeme vodou a necháme dusiť pod pokrievkou asi 1-2 hodiny, kým mäso nezmäkne.
5. Podávame horúce so zemiakovou kaší alebo cestovinami.
Dobrú chuť!
Tento recept na šťavnaté pečené mäso vyzerá fantasticky! Nemôžem sa dočkať, kedy ho vyskúšam. Mám rád jednoduché a chutné jedlá. Ďakujem za tip!
Wow, to je presne to, čo hľadám! Milujem recepty s horčicou, dodáva im úžasnú chuť. Určite sa pustím do varenia. Dúfam, že to dopadne skvele!
Perfektný recept! Veľmi sa mi páči, ako je všetko jednoducho vysvetlené. Vždy som chcel pripraviť niečo špeciálne pre rodinu a toto je ideálne. Teším sa na výsledok!
Jednoduché a chutné! Tento recept ma inšpiroval na víkendové varenie. Mám rád kombináciu mäsa a cibule. Určite ho vyskúšam a potom dám vedieť, ako sa podaril!