Potrebujeme:

– 1 kg mäsa (telecí, bravčové alebo kuracie)
– 3 lyžice oleja
– soľ, paprika, čierne korenie na dochutenie
– 2 cibule
– 3 strúčiky cesnaku
– 3 lyžice horčice
– 1 pohár vody

 

Šťavnaté pečené mäso

Postup:

1. Mäso opláchneme, osušíme a nakrájame na rovnaké kusy.

2. V hrnci rozohrejeme olej a pridáme na tenké krúžky nakrájanú cibuľu a cesnak.

3. Keď sa cibuľa zosklovatí, pridáme mäso a restujeme ho zo všetkých strán dozlatista.

4. Pridáme horčicu, soľ, papriku a korenie, zalejeme vodou a necháme dusiť pod pokrievkou asi 1-2 hodiny, kým mäso nezmäkne.

5. Podávame horúce so zemiakovou kaší alebo cestovinami.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *