Tatárske kuracie rezne (fotorecept) 

Tu je recept na tatárske kuracie rezne:

Suroviny:

  • 4 plátky kuracieho mäsa
  • 2 vajcia
  • 4 lyžice strúhanky
  • soľ a korenie podľa chuti
  • 4 lyžice tatárskej omáčky
  • citrónové šťavy (opcionálne)
  • olej na smaženie

 

Tatárske kuracie rezne (fotorecept) 

Postup:

  1. Kuracie mäso utrite papierovou utierkou a naklepeme ho iba jemne, aby sa stalo mäkšie.
  2. V mise rozmiešame vajcia s trochou soli a korením.
  3. Mäso namočíme do vaječnej zmesi a obaľujeme zo všetkých strán v strúhankách.
  4. Rozohrejeme panvicu s olejom a na miernom ohni opečieme kuracie mäso na oboch stranách dozlatista.
  5. Hotové rezne vyberieme z panvice a necháme ich odkvapkať na papierovom obrúsku, aby sa zbavili nadbytočného oleja.
  6. Na každý rezeň dáme lyžicu tatárskej omáčky a poprípade pokvapkáme citrónovou šťavou.
  7. Podávame s prílohou podľa chuti, napríklad s varenými zemiakmi alebo zeleninovým šalátom.

Dobrú chuť! Ak budete mať ďalšie otázky, neváhajte sa spýtať.

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *