Tvarohovo salková plnka

Predstavujeme vám recept na tvarohovú šľahačkovú náplň, klasik slovenských dezertov:

Potrebné suroviny:

  • 250g tvarohu
  • 200g šľahačky
  • 50g práškového cukru
  • 1 čajová lyžička vanilkového extraktu

 

Tvarohovo-salková náplň

Postup výroby:

Polievka z čerstvého bôbu

Polievka z čerstvého bôbu

Čítať viac »

  1. V miske skombinujte tvaroh, šľahačku, práškový cukor a vanilkový extrakt.
  2. Na zmes použite mixér alebo metlu a šľahajte, kým nebude krém hladký a nadýchaný.
  3. Pripravenú plnku uložte do chladničky na aspoň 1 hodinu, aby stuhla.
  4. Túto tvarohovú šľahačkovú náplň môžete využiť ako výplň do rôznych rôznych dezertov, napríklad koláčov, palaciniek alebo zákuskov.
  5. Prajem vám dobrú chuť!

Tento recept vám pomôže vytvoriť vynikajúcu tvarohovú šľahačkovú náplň pre vaše dezerty.

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *