Zapekané toasty v rúre

Zapekaný chlieb v rúre, taktiež nazývaný ako sendviče v rámčeku, predstavuje výnimočné jedlo, ktoré je jednoduché na prípravu. Dodržujte tieto pokyny:

Ingrediencie:

  • Plátky chleba (podľa vašich preferencií)
  • Plátky syra (napríklad cheddar, eidam, ementál a podobne)
  • Plátky šunky alebo rôzne druhy mäsa
  • Maslo (na natretie chleba)
  • Voliteľné prísady podľa vašich chutí, ako sú paradajky, cibuľa, paprika a iné.

 

Zapekaný chlieb v rúre

Postup:

Kuracie prsia a fazuľové struky

Kuracie prsia a fazuľové struky

Čítať viac »

  1. Na začiatku si pripravte pracovnú plochu a predohrejte rúru na 180°C.
  2. Rozohrejte maslo a natrite ním jednu stranu každého plátku chleba.
  3. Na natretú stranu položte plátky syra a vrstvu šunky alebo iného mäsa.
  4. Ak máte ďalšie prísady, ako sú paradajky, cibuľa alebo paprika, pridajte ich na vrch.
  5. Poskladané sendviče položte na plech natretou stranou nahor.
  6. Plech so sendvičmi vložte do predhriatej rúry a pečte asi 10-15 minút, kým sendviče nezískajú zlatohnedú farbu a syr sa začne taviť.
  7. Po upečení nechajte sendviče chvíľu vychladnúť a potom si ich vychutnajte!

Takisto môžete vytvoriť rôzne variácie sendvičov s rôznymi kombináciami ingrediencií, podľa vašich chutí. Prajem vám dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *