Ako grilovať kuracie prsia na panvici

Na grilovanie kuracích pŕs na panvici potrebujete nasledujúce ingrediencie:

– 2 kuracie prsia
– soľ
– korenie
– olivový olej

 

Ako grilovať kuracie prsia na panvici?

Postup:

1. Najprv si pripravte kuracie prsia – očistite ich a nakrájajte na menšie kúsky, aby sa rýchlejšie ugrilovali.

2. Rozohrejte panvicu na stredne vysokú teplotu a pridajte do nej trochu olivového oleja.

3. Položte kúsky kuracích prs na rozohriatu panvicu a osolte a okoreňte podľa chuti.

4. Grilujte kuracie kúsky zo všetkých strán, až kým nebudú pekne zlatohnedé a dobre prepečené.

5. Podávajte horúce spolu s prílohou podľa vlastného výberu.

Tip: Kuracie prsia môžete ešte pred grilovaním marinovať v obľúbenej marináde, aby mali ešte lepší a výraznejší chuť.

Dobrú chuť!

Podobné príspevky

11 Komentárov

  1. Melinda Pavuk píše:

    Ďakujem za skvelý recept! Určite vyskúšam, vyzerá to jednoducho a chutne.

  2. Svetozar39 píše:

    Super nápad! Rýchle a lahodné jedlo, ideálne na letné grilovanie.

  3. Otapkova Anabela píše:

    Tento recept je skvelý pre začiatočníkov v kuchyni. Ľahké a chutné jedlo, vďaka!

  4. Hantuchova Zelmira píše:

    Mám rada jednoduché recepty, tento sa určite zaradí medzi moje obľúbené. Ďakujem!

  5. Natalia68 píše:

    Takéto rýchle a chutné recepty sú vždy vítané. Teším sa na vyskúšanie!

  6. Upopovicova píše:

    Nemôžem si pochváliť, ako jednoduché bolo grilovať kuracie prsia podľa tohto receptu. Skvelý tip!

  7. Lvesely píše:

    Tento recept je ako stvorený pre mňa! Rada experimentujem s grilovaním a tento je úplne dokonalý.

  8. Olympia Oravcova píše:

    Vďaka za návod, dnes večer to hneď vyskúšam. Teším sa na výsledok!

  9. Emilia Adamec píše:

    Táto recept je skvelý, určite ho vyskúšam!

  10. Dpolakova píše:

    Ďakujem za tip, grilované kuracie prsia sú moje obľúbené jedlo.

  11. Qvircikova píše:

    Super návod, ľahký a rýchly spôsob prípravy chutného jedla.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *