Na prípravu husacej pečene je potrebných niekoľko základných ingrediencií:

– 500 g husacej pečene
– soľ
– korenie
– maslo
– cibuľa
– cesnak
– majoránka alebo rozmarín

 

Ako pripraviť husaciu pečienku?

Postup prípravy:

1. Najprv dôkladne opláchnite a osušte husaciu pečeň. Následne ju nakrájajte na tenké plátky a osolte a okoreňte podľa chuti.

2. Na panvici rozohrejte maslo a pridajte na drobno nasekanú cibuľu a cesnak. Orestujte, kým cibuľa nezhnedne.

3. Potom pridajte nakrájanú husaciu pečeň a opekajte ju z oboch strán dozlatista.

4. Na záver môžete pridať majoránku alebo rozmarín na dochutenie.

5. Podávajte s prílohou podľa vlastnej chuti, ako s bramborovým pyré, šalátom alebo dusenou zeleninou.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *