Bravčová krkovička na cibuli s kapiou 

Tu je recept na bravčovú krkovičku na cibuli s kapustou:

Suroviny:

  • 1 kg bravčovej krkovice
  • 2 veľké cibule
  • 2 veľké kapii
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžice oleja
  • soľ a čerstvo mleté čierne korenie podľa chuti

 

Bravčová krkovička na cibuli s kapiou 

Postup:

  1. Bravčovú krkovičku nakrájajte na tenké plátky.
  2. Cibuľu očistite a nakrájajte na tenké prúžky. Kapiu nakrájajte na polkruhy. Rozdrvte cesnak.
  3. Na panvici rozohrejte olej a orestujte cibuľu, kapiu a cesnak, kým sa stanú mäkkými a sklovitými.
  4. Do panvice pridajte nakrájanú krkovičku a opečte ju z každej strany, kým nebude pekne zlatistá.
  5. Dochutte soľou a čerstvo mletým čiernym korením.
  6. Podávajte s kapustou alebo iným prílohou podľa vašej chuti.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *