Tu je recept na bravčovú pečeň na paradajkách:

Suroviny:

  • 500 g bravčovej pečene (najlepšie chlieb alebo pestrú), nakrájanej na tenké plátky
  • 2 paradajky, nakrájané na plátky
  • 1 cibuľa, nakrájaná na tenké prúžky
  • 2 strúčiky cesnaku, jemne nasekané
  • 2 lyžice olivového oleja
  • Soľ a čierne korenie podľa chuti
  • Čerstvá petržlenová vňať na ozdobenie

 

Bravčová pečeň na paradajkách

Postup:

  1. Na panvici zohrejte olivový olej na strednom ohni.
  2. Pridajte cibuľu a cesnak a orestujte ich dozlatista.
  3. Pridajte nakrájanú pečeň a opečte z oboch strán dozlatista.
  4. Pridajte paradajky a opečte ich s pečeňou asi 2 minúty, kým nie sú mäkké.
  5. Osolte a okoreňte podľa chuti.
  6. Podávajte s čerstvou petržlenovou vňaťou ako ozdobou navrch.

Chuťovky vám želajú dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *