Tu máte recept na domácu bravčovú pečeň na cibuľke s horčicou:

Suroviny:

  • 500 g bravčovej pečene (nakrájanej na tenké plátky)
  • 2 veľké cibule (nakrájané na tenké prúžky)
  • 2 lyžice horčice
  • 2 lyžice oleja
  • Sól a korenie podľa chuti

 

Domáca bravčová pečeň na cibuľke s horčicou

Postup:

  1. Na panvici zohrejte olej a pridajte nakrájané cibule. Smažte ich na stredne silnom ohni, kým nezačnú zmäknúť a zľahka sa zazlatia.
  2. Medzitým osolte a okoreňte plátky bravčovej pečene.
  3. K cibuľke pridajte plátky bravčovej pečene a opečte ich z oboch strán, kým nebudú zlatisté a upečené do mäkkosti.
  4. Počas pečenia pečene môžete ju pravidelne polievať horčicou, aby sa jej chuť dostala aj do vnútra mäsa.
  5. Keď je pečeň hotová, odstráňte ju z panvice a nechajte ju odpočinúť aspoň 5 minút pred servírovaním.
  6. Podávajte pečeň spolu s opečenou cibuľkou a doprajte juhorčicu ako prílohu.

Dúfam, že vám tento recept chutí!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *