Bravčové grilované rebierka

Jasné! Tu sú ďalšie dva recepty na grilované rebierka:

1. Medovo-sojové grilované rebierka:

Zloženie:

  • Bravčové rebierka
  • Marináda (napríklad kombinácia sójovej omáčky, medu, rybieho zahusteného lieskovca, citrónovej šťavy, cesnaku, zázvoru a čierneho korenia)

Príprava:

  1. Rebierka dôkladne umyte a osušte.
  2. V mise spojte sójovú omáčku, med, rybieho zahusteného lieskovca, citrónovú šťavu, nasekaný cesnak, postrúhaný zázvor a čierne korenie.
  3. Vložte rebierka do misky s marinádou a poriadne ich oblejte touto zmesou. Nechajte marinovať v chladničke minimálne 2 hodiny, najlepšie cez noc.
  4. Grilujte rebierka z oboch strán, pravidelne ich otáčajte a potierajte marinádou až do dosiahnutia správnej úpravy.
  5. Podávajte s prílohou podľa vlastného výberu, napríklad ryžou alebo zeleninovým šalátom.

 

Grilované bravčové rebierka

2. BBQ grilované rebierka:

Ako upiecť morčacie prsia aby neboli suché?

Ako upiecť morčacie prsia aby neboli suché?

Čítať viac »

Zloženie:

  • Bravčové rebierka
  • BBQ omáčka
  • Soľ
  • Grilovacie korenie

Príprava:

  1. Rebierka dobre umyte a osušte.
  2. Osolte a okoreňte rebierka na oboch stranách.
  3. Grilujte rebierka na stredne vysokom ohni, pravidelne ich otáčajte, aby sa rovnomerne opečili z oboch strán.
  4. Akonáhle sú rebierka pekne opečené, natrite ich vrstvou BBQ omáčky z oboch strán. Nechajte ich grilovať ešte pár minút, aby sa omáčka priliepila.
  5. Umiesnite rebierka na menej vyhriatu časť grilu a zakryte ich pokrievkou alebo alobalom. Grilujte ešte 10-15 minút, aby sa mäso dôkladne prepeklo a omáčka sa lepšie vsiakla.
  6. Podávajte s prílohou podľa chuti, ako sú pečené zemiaky, šalát alebo kukurica na kolieskach.

Dúfam, že si užijete tieto dva ďalšie recepty na grilované rebierka!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

10 Komentárov

  1. Kamarat123 píše:

    Tento recept na grilované rebierka vyzerá skvele! Medovo-sojová marináda musí dodať fantastickú chuť. Už sa teším, keď to vyskúšam s rodinou na grile. Určite to bude skvelý zážitok!

  2. GrilMajster píše:

    Wow, BBQ rebierka vyzerajú jednoducho neodolateľne! Veľmi sa mi páči, že sú tak jednoduché na prípravu. Tento víkend určite budem grilovať. Ďakujem za skvelé tipy, už sa neviem dočkať!

  3. Zlatko píše:

    To je úžasný recept! Grilované rebierka sú môj obľúbený pokrm a tieto marinády vyzerajú fakt chutne. Hneď ako si ich pripravím, určite ich ponúknem aj priateľom. Skvelý nápad!

  4. Bubik píše:

    Jasné! Grilovanie je najlepšie počas letných večerov a tieto rebierka znie ako perfektné jedlo! Med a sója? To musí byť lahodné! Nezabudnem ich vyskúšať na nasledujúcej oslave.

  5. Slniecko88 píše:

    Super recepty na grilované rebierka! Mám rada kombináciu medu a sójovej omáčky, táto marináda bude určite skvostná. Teším sa na grilovačku s rodinou a priateľmi už tento víkend!

  6. Pecivall píše:

    Toto je presne to, čo potrebujem pre moju letnú párty! Recepty sú jasné a jednoduché. BBQ omáčka je klasika, ale medovo-sojová marináda ma veľmi láka. Ďakujem za inšpiráciu!

  7. VeselyPetrik píše:

    ‚Kto by nemal rád grilované rebierka?! Tieto recepty sú presne to pravé pre mojich priateľov! Určite ich vyskúšam a verím, že budú nadšení z chuti a vône týchto jedál!‘

  8. _GrillGenius_ píše:

    ‚Mňam, mňam! To vyzerá tak dobre! Milujem grilovanie a tieto recepty ma inšpirujú k novým chuťovým kombináciám. Vďaka za zdieľanie týchto skvelých tipov!‘

  9. -Miska- píše:

    ‚Rebierka sú mojim obľúbeným jedlom na grile! Tieto dva recepty ma dostali! Hneď ako si pripravím medovo-sojové alebo BBQ rebierka, zavolám kamarátom na ochutnávku!‘

  10. Jasnovidka22 píše:

    „Tento článok ma úplne dostal! Grilované rebierka sú úžasné a tieto recepty musím okamžite vyskúšať. Špeciálne tá marináda z medu a sóje znie neuveriteľne chutne!