Tu je recept na bravčové mäso s medom:

Suroviny:

  • 500 g bravčového mäsa (nakrájaného na tenké plátky)
  • 3 lyžice medu
  • 3 lyžice sójovej omáčky
  • 2 strúčiky cesnaku (nakrájaného na malé kúsky)
  • 1 lyžica olivového alebo rastlinného oleja
  • soľ a korenie podľa chuti

 

Bravčové mäso s medom

Postup:

  1. V miske zmiešajte med, sójovú omáčku, cesnak, soľ a korenie. Toto bude marináda pre mäso.
  2. Plátky bravčového mäsa ponorte do marinády a nechajte ich aspoň 30 minút odpočívať, aby sa nasiakli chuťou.
  3. Rozohrejte olej na panvici a pridajte marinované plátky mäsa. Smažte ich asi 2-3 minúty z oboch strán, alebo kým nie sú dobre prepečené a mäso nie je viac ružové.
  4. Po upečení nechajte mäso trochu vychladnúť a potom podávajte s prílohou podľa vlastnej chuti, napríklad s ryžou alebo zeleninou.

Dúfam, že si tento recept vyskúšate a bude ti chutiť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *