Na prípravu cícerkovej polievky so zbytkami udeného mäsa budete potrebovať nasledujúce ingrediencie:

– 400 g cíceru
– zbytky udeného mäsa (napr. klobása, slanina)
– 2 cibule
– 2 mrkvy
– 2 zemiaky
– 2 paradajky
– soľ, korenie, cesnak, rasca

 

Čo so zbytkami údeného mäsa

Postup:

1. Cícer si necháme predvariť vo vode.
2. Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme na kocky nakrájanú mrkvu a zemiaky.
3. Pridáme k tomu na kocky nakrájané zbytky udeného mäsa.
4. Pridáme nadrobno nakrájané paradajky.
5. Po chvíli pridáme predvarený cícer.
6. Osolíme, okoreníme, pridáme nastrúhaný cesnak a rasca podľa chuti.
7. Všetko dobre premiešame a necháme šúliať asi 20 minút.

Cícerková polievka so zbytkami udeného mäsa je skvelá voľba na chladné dni a určite si ju obľúbia aj vaši domáci. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *