Tu je jednoduchý recept na restovanú bravčovú pečienku na cibuľke:

Suroviny:

  • 500 g bravčová pečienka, nakrájaná na plátky
  • 2 veľké cibule, nakrájané na tenké prúžky
  • 3 strúčiky cesnaku, jemne nasekané
  • 2 polievkové lyžice rastlinného oleja
  • Soľ a čerstvo mleté čierne korenie podľa chuti
  • Čerstvý petržlen alebo koriander na ozdobenie

 

Restovaná bravčová pečienka na cibuľke

Postup:

  1. Na panvici zohrejte rastlinný olej na stredne vysokú teplotu.
  2. Pridajte cibuľu a cesnak a osmažte ich dozlatista, asi 5-7 minút.
  3. Vyberte cibuľu a cesnak z panvice a odložte ich na tanier.
  4. Do panvice pridajte plátky bravčovej pečienky a orestujte ich z oboch strán, až kým nebudú zlatisté a dobre prepečené, asi po 2-3 minútach na každej strane.
  5. Pridajte orestovanú cibuľu a cesnak späť na panvicu a premiešajte, aby sa pečienka a cibuľa dobre premiešali.
  6. Ochutnajte soľou a čerstvo mletým čiernym korením podľa chuti.
  7. Podávajte horúce, posypané čerstvým petržlenom alebo koriandrom na ozdobenie.

Nechajte si chutnať a vychutnajte si restovanú bravčovú pečienku na cibuľke!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *