Čokoládová poleva na tortu

Samozrejme, rád vám pomôžem s čokoládovou polevou na tortu po slovensky! Tu je jednoduchý recept:

Ingrediencie:

  • 200 g horkej čokolády
  • 200 ml šľahačky
  • 50 g masla

 

Čokoládová poleva na tortu

Postup:

  1. Natrhajte horúcu čokoládu na menšie kúsky a dajte do misy.
  2. Vo veľkom hrnci zohrejte šľahačku takmer do varu.
  3. Nalejte horúcu šľahačku na čokoládu a nechajte ju chvíľu odpočívať, kým sa čokoláda neroztaví.
  4. Pridajte maslo a dôkladne premiešajte, kým nezískate hladkú a lesklú polevu.
  5. Nechajte polevu vychladnúť na izbovú teplotu a potom ju nalejte na tortu alebo použite podľa vášho uváženia.

Týmto spôsobom si jednoducho a rýchlo pripravíte vynikajúcu čokoládovú polevu na svoju tortu. Dúfam, že sa vám bude páčiť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *