Domáci bylinkový bujón z medvedieho cesnaku (Bio)

Ak hľadáte recept na domáci bylinkový bujón z medvedieho cesnaku, tu je jednoduchý spôsob, ako si ho pripraviť:

Suroviny:

  • 2 väčšie zväzky medvedieho cesnaku (bio)
  • 1 liter vody
  • soľ a korenie podľa chuti

 

Domáci bylinkový bujón z medvedieho cesnaku (Bio)

Postup:

  1. Medvedí cesnak dôkladne umyte a odstráňte hrubé stonky.
  2. Do hrnca nalejte vodu a pridajte medvedí cesnak.
  3. Privarte k varu a potom znížte teplotu na strednú a nechajte variť asi 20 minút, kým cesnak nezmäkne.
  4. Počas varenia môžete podľa chuti pridávať soľ a korenie.
  5. Po 20 minútach varenia hrniec odstavte a nechajte obsah vychladnúť.
  6. Keď je bujón dostatočne vychladený, prelejte ho cez sitko, aby ste odstránili pevné zvyšky medvedieho cesnaku.
  7. Bujón môžete servírovať teplý alebo ho môžete použiť ako základ pre svoje obľúbené polievky a jedlá.

Je dôležité mať na pamäti, že medvedí cesnak má silnú chuť, takže množstvo použité v recepte môžete prispôsobiť svojim preferenciám. Užite si domáci bylinkový bujón z medvedieho cesnaku (bio)!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *