Francúzska polievka carpathia

Ak chcete pridať francúzskou polievku do vášho jadla inspirovaného Karpáťmi, môžete vyskúšať Carpathia Francúzsku cibuľovú polievku. Tu je recept:

Zložky:

  • 4 veľké cibule, nakrájané na tenké krúžky
  • 4 lyžice masla
  • 4 lyžice múky
  • 6 šálky hovädzej vývaru
  • 1 šálka bieleho vína
  • 1 bageta, nakrájaná na plátky
  • 2 šálky strúhaného syra Gruyère
  • soľ a čerstvo mleté čierne korenie

 

 

Francúzska polievka carpathia

Postup:

  1. V hrnci na stredne vysokom ohni rozpustite maslo. Pridajte cibuľu a dusíme ju, kým sa nezjemní, asi 15 minút.
  2. Pridajte múku a miešajte, kým sa cibuľa nenapchá.
  3. Pomaly prilejte hovädzí vývar a víno. Nechajte zmes vrieť asi 20 minút.
  4. Predhrejte rúru na 180 ° C.
  5. Plátky bagety opečte v rúre, kým nebudú krehké.
  6. Do každej polievkovej misky nalejte polievku. Na vrch posypte štipkou strúhaného syra Gruyère.
  7. Vložte misy na plech a pečte v rúre, kým sa syr neroztopí a nezískava zlatohnedú farbu, asi 10 minút.
  8. Podávajte polievku s opečenými plátkami bagety.

Dúfam, že vám táto verzia francúzskej polievky carpathia chutí! Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *