Ingrediencie:

– 4 kuracie prsia
– 2 lyžice olivového oleja
– Soľ a korenie podľa chuti
– Čerstvo nasekaná petržlenová vňať

 

Grilované kuracie prsia na panvici

Postup:

1. Kuracie prsia dobre opláchnite a osušte papierovým utierkou. Natriť olivovým olejom a osoliť a okoreniť podľa chuti.

2. Rozohrejte panvicu na strednom ohni a pridajte kuracie prsia. Smažte ich z oboch strán, kým nezískajú zlatohnedú farbu a nezmäknú.

3. Keď sú prsia upečené, vyberte ich z panvice a nechajte odpočívať pár minút.

4. Podávanie: Kuracie prsia pokrájajte na plátky a podávajte posypané nasekanou petržlenovou vňaťou. Podávajte s prílohou podľa vlastného výberu, napríklad so zeleninovým šalátom alebo pečenými zemiakmi.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *